Wie ben ik

Cees Elenbaas

Al van jongs af aan heb ik het gevoel gehad dat ik anders was, ik praatte met de spoken op zolder toen ik nog een kind was.
 

Dit was voor de mensen in mijn omgeving erg vreemd. Mede hierdoor heb ik mij al jong afgesloten van de mensen om mij heen en ben ik een eenling geworden. Ik heb deze kenmerken nog steeds al zijn ze niet meer zo sterk als vroeger.
 

Vanaf 1991 heb ik mijn eerste stappen op het spirituele pad gezet. 
Ik heb de volgende cursussen en opleidingen gevolgd : Astrologie, mediteren, magnetiseren, intuïtieve ontwikkeling en sjamanisme, waarvan drie jaar Siberisch sjamanisme, en drie jaar Noord-Amerikaans sjamanisme. Verder heb ik mij verdiept in de magie en de hekserij. Dit was voor mij een thuiskomen, hier ligt mijn passie en mijn kracht. Veel kennis heb ik van de spirits mogen ontvangen.

 

In 2009 heb ik tijdens een visioen een inwijding tot sjamaan gekregen. Hierbij was de verbinding met de krachten van de schepping heel intens. Tijdens deze inwijding heb ik de sjamanennaam Ochtendnevel ontvangen van de ouderen die mij hebben ingewijdt.
 

Ik geef ceremonies en  healingen en doe rituelen, ben gespecialiseerd in het opheffen van vloeken, het reinigen van huizen, en hulp bij stressklachten. 
Ik werk met de voorouders d.m.v. opstellingen, vaak met helende stenen, om waar nodig de voorouderlijnen te zuiveren en zo ons karma op te lossen. 


Ook maak ik mijn eigen sjamanendrums en kun je bij mij terecht om je eigen sjamanendrum te maken.